Uw muggen probleem oplossen

In de zomer van 2011 was ik in Turkije op vakantie. Ergens aan de Zwarte Zee zag ik naast 2 TL lampen 2 doorzichtige plastic zakken gevuld met leidingwater hangen. De eigenaar vertelde mij dat hij hiermee de muggen weg houdt van zijn terras. Heeft u dus in de avond last van muggen als u in uw tuin zit, hang dan naast de lampen een doorzichtige plastic zak gevuld met leidingwater. 2 tot 4 liter water is voldoende. In Nederland vertelde ik iemand van deze oplossing. Hij vertelde mij dat dat een oude boerenwaarheid is.

Ik heb deze naar mijn idee wel goed werkende oplossing niet uit kunnen testen. Op het Terras heb ik vele avonden vertoefd maar ben niet gestoken.

Gaat u een poging wagen van uw muggen probleem af te komen? Ik hoor graag uw ervaringen. En als die positief zijn  heb ik voor u weer een probleem opgelost

Een andere mogelijkheid is vers citroengras (suri toko) te kopen en dit plat te slaan en de sappen op uw armen te smeren. Ook dan blijven de muggen uit uw buurt.

Google:muggen overlast voorkomen muggen probleem oplossen lek gestoken door muggen muggen overlast beperken muggen probleem oplossen muskieten uit de tuin houden. lek geprikt worden

1 reactie op Uw muggen probleem oplossen

  1. ellis schreef:

    Hallo,
    Het blijkt dat een notenboom de muggen weg houdt. Tegenwoordig zijn er miniboompjes te koop en kan ook een ‘boom in een pot’ dus de oplossing zijn.
    Ook citroengeraniums bieden enig soelaas.
    Succes, Ellis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *