huis opknappen

Omdat ik al veel ervaring heb met woning opknappen (nieuwe badkamer installeren, zelf kozijnen geplaatst, latei geplaatst en buitenmuur weer opgemetseld) wil ik u hier een aantal tips geven zodat u uw werk makkelijker maakt en betere resultaten boekt.

Hier leest u tips om stucwerk op de juiste hoogte aan te brengen.

U vindt hier ook tips om ervoor te zorgen dat uw verfwerk niet al na 2 jaar weer begint af te bladderen. Ik gebruik als het oude hout is kaal gemaakt een puimsteentje om de eerste verflaag goed in de nerven van het hout te wrijven. Hierdoor ontstaat een goede hechting tussen de belangrijkste eerste verflaag en het hout. Het is juist deze eerste laag die als hij niet goed is aangebracht af gaat bladderen.

U kunt ook al heeft u moeite een goede laagdikte aan te brengen met deze tip wel zelf stucwerk verrichten. Meer hierover leest u hier.

Wilt u uw entree naar uw woning vernieuwen dan leest u hier meer over een licht ontwerp gemaakt met RVS draagconstructie. Deze draagconstructie kan ik voor u doorrekenen. Hier leest u meer.

Heeft u last van een lekkende dakkapel. Ik heb het probleem bij onze dakkapel gevonden en opgelost. Meer hierover leest u op de pagina “praktische oplossingen”.

U kunt een donatie doen door een bedrag te storten op ASN Bank rekening 7085.16.688 ten name van Erik van Vliet.Uw aanvullingen op de website worden gewaardeerd en verwerkt. Onder home kunt u een donatie doen op de bankrekening van PracticalSolution. Uw Email privacy wordt gerespecteerd. U ontvangt maximaal 2 keer per jaar een nieuwsbrief. De beheerder van de website kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gevolgschade.