Uw tuin

Heeft u last van muggen en wordt u lek gestoken? Meer leest u hier.

Heeft u last van slakken in uw hortensia of leiboom dan is dit de oplossing.

Wilt u uw tuin ophogen en leuke stenen rondjes plaatsen. Zorg dan voor een goed verband tussen deze stenen door om het rondje een staalkabel te spannen. Gebruik het Rambo afknelsysteem door een stalen buis door dit staaldraad te steken en de buis rond te gaan draaien. Meer leest u hier.

Wilt u uw tuin ophogen, zorg er dan voor dat u weinig gewicht toevoegt. Door extra gewicht toe te voegen gaat het verzakken alleen maar sneller. Door gebruik te maken van piepschuim zorgt u ervoor dat u weinig gewicht toevoegt waardoor de tuin minder snel gaat zakken.

Wilt u in drassig gebied op een goedkope manier een niet verzakkende vlonder plaatsen, dan leest u hier meer. Ook leest u hoe u het wegdrukken van een schoeiing kan voorkomen.U kunt een donatie doen door een bedrag te storten op ASN Bank rekening 7085.16.688 ten name van Erik van Vliet.

Uw aanvullingen op de website worden gewaardeerd en verwerkt. Onder home kunt u een donatie doen op de bankrekening van PracticalSolution. Uw Email privacy wordt gerespecteerd. U ontvangt maximaal 2 keer per jaar een nieuwsbrief. De beheerder van de website kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gevolgschade.

Google:verzakkende tuin niet verzakkende tuin niet zakkende tuin zelf ophogen geen verzakking verzakking voorkomen goed ophogen van de tuin uw tuin ophogen grond aanstampen aanstampen van de grond verzakkingen voorkomen muggenplaag voorkomen lek gestoken worden muggen overlast voorkomen muggen probleem oplossen lek gestoken door muggen muggen overlast beperken muggen probleem oplossen muskieten uit de tuin houden. lek geprikt worden