Wat kunt u op deze website vinden?

Op deze website vindt u praktische tips om de werkzaamheden (doe het zelven) in en rond het huis op een goede manier aan te pakken zodat u lang van uw werk en huis kunt genieten. Zoekt u een goedkope niet verzakkende vlonder te plaatsen in drassig terrein zonder dure heipalen. Wilt een een verzakkende tuin of het wegstromen van grond voorkomen dan leest u tips op de pagina “uw tuin”.

Ook vindt u hier slimme bespaartips en suggesties om meer energie te besparen. U vindt ook een tip hoe u van uw vochtproblemen in de badkamer af kunt komen. Het gebruik van chemische middelen of vaak schoonmaken is niet nodig. Deze tip volgt omstreeks april 2012.

U leest hier ook tips om bijvoorbeeld uw lekkende luik van uw zeilboot waterdicht te maken. Ook leest u tips hoe slakken uit uw tuin te houden zonder chemische middelen.  U kunt bij mij uw versleten krul van uw hockeystick laten bijwerken zodat u er weer een half jaar langer mee kunt doen. Onder de krul wordt zeer slijtvast materiaal aangebracht.

Ook kunt u bijles krijgen in B vakken met blijvend resultaat (zoekterm “bijles”). Zoekt u een sfeervolle en leuke buiten houtkachel waarop u kunt koken? U kunt hierop ook een lekkere pizza maken. De ultieme manier van onthaasten.

Leest u de tips altijd zorgvuldig door en lees de zeer korte algemene voorwaarden.


Uw aanvullingen op de website worden gewaardeerd en verwerkt. Onder home kunt u een donatie doen op de bankrekening van PracticalSolution. Uw Email privacy wordt gerespecteerd. U ontvangt maximaal 2 keer per jaar een nieuwsbrief. De beheerder van de website kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gevolgschade.