Kiespijn en bang voor de tandarts?

Heeft u soms last van ontstekingen in uw gebit? Wilt u een kies laten trekken? Niet nodig!!

Bent u ook bang voor de tandarts? Als u een ontstoken kies heeft hoeft u niet bij de tandarts langs om van uw pijn af te komen of om uw kies te laten trekken. Binnen 2 dagen bent u van uw kiespijn af zonder een bezoek aan de tandarts. Dat is mijn ervaring.

Neem 2 ochtenden op een nuchtere maag een mok water met een paar druppels ontstekingsremmer (die lever ik aan) en u bent er weer een tijd vanaf. Deze ontstekingsremmer is absoluut veilig. De enige bijwerking is dat het een beetje vies kan smaken in de mond. U kunt naderhand een suikervrije kauwgum nemen. Wacht na innemen 45 minuten en begin dan met het ontbijt.

Komt de pijn na 1 maand weer terug, dan neemt u weer 2 ochtenden dit middel en bent u er weer vanaf. Uw ontsteking is dus in 2 dagen bijna weg. De pijn is na 2 dagen zeker verdwenen. U hoeft uw kies niet te laten trekken.

Wilt u meer informatie, bel dan met 06-30264550 of mail naar info@practicalsolution.eu

Bellen is sneller. Uw investering bedraagt 25 euro voor de druppels en u heeft ook een bobble fles nodig met koolstof filter. Deze plastic fles kost circa 8 euro bij de Blokker of Aktion en zuivert het water voordat u er druppels bij doet. Het water moet gezuiverd worden omdat de ontstekingsremmer in de maag moet reageren. Bijkomend voordeel is dat uw weerstand wordt verhoogd. U heeft minder kans op een griepje of verkoudheid.

Het is een onschadelijk middel dat u toedient.

ontstoken kies ontsteking in de mond bang voor de tandarts kiespijn ontstoken kies kiespijn oplossen in 2 dagen.

2 reacties op Kiespijn en bang voor de tandarts?

 1. Tandarts schreef:

  Ik denk eerlijk gezegd dat en Tandarts toch wel de beste oplossing is als je echt pijn hebt.

  • Erik schreef:

   Dat kan zijn maar proberen kan geen kwaad. Pijn leiden omdat je niet naar de tandarts durft is ook niet alles. Het middel H2O2 is tegen allerlei ziektes zoals diabetes reuma alzheimer.
   Grt,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *