Bijles geven

Heeft uw zoon of dochter op de middelbare school problemen met Wis- Natuur, Scheikunde of Economie laat mij uw kind handvatten aanreiken waardoor hij na een paar keer bijles de stof in de toekomst zelf kan begrijpen en verwerken.

Met 8 lessen van ongeveer 50 euro is het mogelijk uw kind zo ver te krijgen dat wiskunde en natuurkunde of economie voortaan leuke en simpele vakken zijn. U voorkomt examenstress bij uzelf en bij uw kind en biedt uw kind de maximale mogelijkheden. Zo kunt u uw kind de mogelijkheid bieden de baan te vinden die hij of zij ambieert.

Ik heb bedrijfskundigen op de HTS in Utrecht bijles gegeven in technisch tekenen en productietechnieken. Deze 25 jarige studenten kon ik met toepasselijke voorbeelden geïnteresseerd en betrokken houden. Voor referenties klik u hier.Uw aanvullingen op de website worden gewaardeerd en verwerkt. Onder home kunt u een donatie doen op de bankrekening van PracticalSolution. Uw Email privacy wordt gerespecteerd. U ontvangt maximaal 2 keer per jaar een nieuwsbrief. De beheerder van de website kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gevolgschade.

Google: goede bijles nodig bijles in b vakken bijles in wiskunde bijles in natuurkunde bijles met lijvend resultaat bijles en 2 punten hoger scoren zeer goede bijles bijles nodig bijles van professional bijles met blijvend resultaat bijles nodig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *