Hoe werkt de website?

KIJK VOOR ZAKELIJKE OPLOSSINGEN OP www.practicalsolution.eu/zakelijk

Op deze website vindt u allerlei handige bespaartips en hoe u op een goede manier uw woning of uw tuin op kunt knappen. Ook vindt u de oplossing voor uw schimmelproblemen in de badkamer.

Practical Solution hoopt dat u na het lezen van een nuttige tip zo vriendelijk bent uw gegevens achter te laten. Deze gegevens zullen alleen gebruikt worden om u maximaal 2 keer per jaar een nieuwsbrief te sturen of om naar uw mening te vragen. Uw gegevens worden niet voor commerciële doeleinden gebruikt.

De site werkt heel makkelijk door de zoekfunctie te gebruiken. Door bijvoorbeeld ´verven´ in te tikken komt u bij de tip ´gebruik een puimsteentje´ uit.

Leest u ook de algemene voorwaarden. Deze zijn slechts 10 regels lang en zijn geschreven in normaal begrijpelijk Nederlands.

U kunt een donatie doen door een bedrag te storten op ASN Bank rekening 7085.16.688  ten name van Erik van Vliet.

Uw aanvullingen op de website worden gewaardeerd en verwerkt. Onder home kunt u een donatie doen op de bankrekening van PracticalSolution. Uw Email privacy wordt gerespecteerd. U ontvangt maximaal 2 keer per jaar een nieuwsbrief. De beheerder van de website kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gevolgschade.