Gooi uw versleten sonicare opzetborstel niet weg

Gooi uw gebruikte en volgens de handleiding versleten Sonicare opzetborsteltjes niet weg maar hergebruik ze. Uw besparing kan oplopen tot 30 euro per jaar. Door het bijknippen van de al gebruikte borstelharen maakt u uw gebit nog schoner dan met een nieuwe opzetborstel.

Door het bijknippen van de borstelharen zult u merken dat uw tanden schoner worden als voorheen. Op de standaard opzetborstels is naar mijn idee te weinig relief aangebracht. Naar achteren gelegen tanden worden daardoor minder geraakt. Ook tussen uw tanden maakt een nieuwe sonicare opzetborstel niet goed schoon. De borstel is feitelijk te vlak en te hard om naar achter gelegen tanden goed schoon te maken en om ook goed tussen de tanden te komen. Als de kleur van de borstelharen vervaagt is de sonicare opzetborstel volgens de fabrikant versleten. De haren zijn echter nog nauwelijks afgesleten en nog stijf genoeg om goed schoon te maken. Door op de juiste manier bij te knippen brengt u meer relief aan in de borstel zelf. Hoe u precies moet bijknippen leest u hier.

Mijn tandarts vindt mijn gebit er de laatste 2 jaar schoner en gezonder uit zien. Dus wilt u uw gebit nog schoner krijgen knip dan de oude opzetborstel bij. 

Waarom heeft de producent geen rubber ringetje om de steel van de opzetborstel geplaatst zodat mondvocht niet allemaal in de koppeling tussen opzetborstel en de aandrijving wegloopt? Waarom kun je de borstel niet op zijn kop op de rand van de wasbak leggen zodat de borstelharen uit kunnen lekken zonder viezigheid bij het afsluitrubber?Uw aanvullingen op de website worden gewaardeerd en verwerkt. Onder home kunt u een donatie doen op de bankrekening van PracticalSolution. Uw Email privacy wordt gerespecteerd. U ontvangt maximaal 2 keer per jaar een nieuwsbrief. De beheerder van de website kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gevolgschade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *