Referenties

             Mijn 17 jarige zoon Stefan heeft begin 2009 op VWO nivo wiskunde A bijles gekregen van Erik. Hij heeft in totaal circa 8 keer 2 uur bijles gekregen. Voor de bijles, haalde hij gemiddeld een 4,5. Nu 2 jaar nadat hij is gestopt met het volgen van bijles, haalt hij nog steeds gemiddeld een 7 voor wiskunde A.  Hij kan het nu zelf en heeft geen moeite meer met dit vak. U kunt door de weeks contact opnemen( met Stefan ) 0620-052857, graag tussen 20.00 –21.00 uur, om zijn ervaringen met u te delen.  Het is vooral goed dat je bijles hebt op vertrouwd gebied, dus gewoon thuis. En Erik (bijlesgever) is heel vertrouwd en betrokken met je, en hij wil natuurlijk ook dat je slaagt, en dit is natuurlijk gelukt!

             Ik heb onze 45 jarige vriendin Carla 7 keer á 3 uur bijles gegeven. Zij had slechts op de lagere school rekenen gehad. Mede door haar gedrevenheid heeft ze het vak wiskunde op HBO nivo gehaald waardoor ze een doorstart in haar carrière kon maken. Voorheen werkte ze als medewerker verzorgende en nu is zij werkzaam als teamleider in een zorginstelling.

Carla schrijft: Op 44 – jarige leeftijd had ik het gevoel dat ik meer moest doen met mijn jaren lange ervaring in de zorg. Na gesprekken en informatie zoeken, kwam ik uit op een management opleiding aan de Hoge School van Rotterdam. Het nadeel was dat ik niet de vereiste opleiding had en hierdoor een entree toets moest doen. Tot mijn grote schrik moest ik een toets wiskunde doen en had dit vak nog nooit gevolgd. Eerst het vereiste boek aangeschaft, maar het had, wat mij betreft, Chinees kunnen zijn.

Erik van Vliet gebeld met de vraag of hij mij kon helpen en hij was bereid bijles te geven. Erik is een goede leraar, hij legt moeilijke formules op een begrijpelijke wijze uit, waar je verder mee kan. Erik verwacht wel een volledige inzet ( terecht) en je moet er flink zelf voor studeren. Als je jezelf voor 200 % inzet en met de goede hulp van Erik, kan je jezelf bekwamen in het vak wiskunde en zal het je een goede duw in de richting geven, waar je naar toe wilt. U kunt Carla bellen op 06-83577574. Graag bellen maandag tot en met donderdag tussen 19:30 en 21:00 uur.

Een aantal jaren geleden heb ik mijn buurtvriend Marius 1 keer bijles gegeven in het vak economie. Hij moest 2 dagen later examen doen op MBO nivo. Gemiddeld had hij dat jaar een 5,5 gehaald. Nu had hij op zijn examen het hoogste cijfer van de klas een 8. Ik moet eerlijkheidshalve wel vertellen dat ik denk dat hij zelf weinig aan dit vak had gedaan maar toch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *