Uit Turkije importeren?

Wilt u ook onthaasten? Koop dan een sfeervolle houtkachel die u buiten in uw tuin kunt plaatsen. De kachels worden compleet met rookgas afvoerbuis geleverd. Op dit soort kacheltjes kunt u een pannetje koken. U kunt ook een pizza of een taart bakken in deze kachels. De kachels hebben verschillende functionaliteiten en zijn in verschillende afmetingen te koop. Hier ziet u een aantal voorbeelden.

Geef nu uw wensen door en krijg de kachel eind juni 2016 geleverd naar uw wensen.

Kachels worden uitgevoerd met een glazen deur om de fik te zien.

U kunt ook een waterpijp, Turkse lamp of stenen kookpot met deksel erbij bestellen dan is de sfeer compleet.

U kunt uw kachel klantspecifiek laten maken. De kosten zijn dan wat hoger dan de kosten voor een standaard kachel.  U dient de kachel wel zelf ergens in Nederland (Rotterdam) af te halen. De kachels worden compleet met afvoerbuis, tang en afdekzeil geleverd. Heeft u interesse, neem dan contact op. Bel 06-30264 550 of mail naar info@practicalsolution.eu

De kachels zijn gemaakt van staal S355 staal en kunnen goed buiten staan. Eventueel is een roestwerende laag aan te brengen. Aangezien het gebruikte staal behoorlijk dik is (een kachel weegt al snel 30 kilo) gaan deze kachels in de regen wel 30 jaar mee. Als u een roestwerende laag laat aanbrengen is een langere levensduur mogelijk. Ook een afdekzeil helpt.

Turken zijn steengoed in alle soorten handenarbeid.


Uw aanvullingen op de website worden gewaardeerd en verwerkt. Onder home kunt u een donatie doen op de bankrekening van PracticalSolution. Uw Email privacy wordt gerespecteerd. U ontvangt maximaal 2 keer per jaar een nieuwsbrief. De beheerder van de website kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gevolgschade.

Google: sfeervolle buitenkachel onthaasten en buiten koken houtkachel voor buiten onthaasten in de tuin een leuke buiten houtkachel buiten koken handgemaakt een buitenkachel kopen onthaasten door buiten te koken.

1 reactie op Uit Turkije importeren?

  1. theo schreef:

    Vandaag heb ik een Volkan kachel gezien. Ik ben geinteresseerd in deze warmtevoorziening. Waar kan ik deze kachel kopen. Ik wacht een reactie af.

    met vriendelijke groet,
    Theo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *