Hoe werkt de website?

Op de website kunt u allerlei tips vinden door een zoekterm in te tikken. U kunt bijvoorbeeld ´lekkage´, ´vlonder´ of ´tandenborstel´ intikken. Na het lezen van een tip wordt u gevraagd uw email adres achter te laten. Dit email adres zal alleen gebruikt worden om u maximaal 2 keer per jaar een nieuwsbrief toe te sturen waarvoor u zich eenvoudig kunt afmelden. Practical Solution hoopt dat zij u via deze nieuwsbrief mag vragen naar uw mening. Hebt u besparingen gerealiseerd? Wat kan er aan informatievoorziening verbeterd worden. Het doel van deze website is informatie
te verwerken om zo deze site te verbeteren. Practical Solution hoopt dan ook dat u een juist email adres achter wilt laten. Zeker omdat alle bespaartips gratis zijn. Als u uw vrienden of familie wilt informeren over tips op deze site, verwijst u ze dan naar de site in plaats van de tip zelf te geven. Er kunnen voor hen ook andere interessante zaken op staan.

 Uw aanvullingen op de website worden gewaardeerd en verwerkt. Onder home kunt u een donatie doen op de bankrekening van PracticalSolution. Uw Email privacy wordt gerespecteerd. U ontvangt maximaal 2 keer per jaar een nieuwsbrief. De beheerder van de website kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gevolgschade.