Nadere informatie over dit prachtige middel

Door op deze pagina te zijn accepteert u alle algemene voorwaarden van deze website. U mag alleen verder lezen als u niet medisch geschoold bent. U kunt geen claim indienen tegen de eigenaar van deze website.

De mensen die dit medicijn via mij zijn gaan gebruiken hebben geen last meer van zwemmerseczeem, plaatselijk jeukende huid, koortslip, spierpijn na het sporten, vermoeidheid, een schonere en strakkere hoofdhuid. Ook een ontstoken kies is snel verdwenen.  Waar dit middel allemaal tegen schijnt te werken leest u hier. U zult verbaasd zijn maar lees aub verder. Er is voor mij geen commercieel belang. De farmacie zet u op het verkeerde been met hun verhalen over  maagperforaties. Mijn moeder heeft SLE en heeft last van haar maag waar ze veel medicijnen voor gebruikt. Sinds zij met waterstofperoxide is begonnen is haar medicijngebruik om haar maag rustig te houden gehalveerd. Ze heeft er veel profijt van. Meer over haar ervaringen (en welke medicijnen ze gebruikt leest u door 1 van onderstaande links aan te klikken.

Omdat ons lichaam voor ongeveer 80% uit water bestaat en we ook zuurstof nodig hebben werkt dit middel tegen vele ziektes en aandoeningen. Waterstofperoxide heeft de scheikundige formule H2O2. Dit is water (H2O) met een extra zuurstof (O) atoom. Na het innemen van dit middel komt er in de maag extra zuurstof vrij dat in de bloedbaan terecht komt. Omdat slechte bacteriën niet tegen zuurstofrijk bloed kunnen sterven ze af. Goede nuttige bacteriën houden juist van zuurstofrijk bloed.

Werkwijze en bewaartips Waterstofperoxide (35% foodgrade H2O2): Let op: Waterstofperoxide is niet gevaarlijk in lage cocnetraties. U kreeg dit middel namelijk als baby al van uw moeder. Dit om de weerstand van de baby op gang te helpen. Meer leest u op http://www.uw-kapper.nl/overig/waterstofperoxide/waterstofperoxide.html Gebruik altijd de H2O2 (waterstofperoxide) met een concentratie van 35%. Dit is de zogenaamde foodgrade versie. Deze foodgrade versie is in Health shops te koop. Bel of mail als u niets kunt vinden. Er zijn ook lager geconcentreerde waterstofperoxide te koop. Deze zijn door supplementen niet geschikt om te gebruiken. De fles waterstofperoxide (500 milliliter of meer) zelf bewaart u het beste in een plastic zak in de vriezer bij ongeveer Graag wil ik u informeren over een krachtig middel dat uw weerstand verhoogt ontstekingen verhelpt en foute bacteriën in uw bloed aanvalt. Van dit middel krijgt u ook meer energie. Dus als u zicht lusteloos en slap voelt leest u dan zeker verder. Het middel helpt onder andere tegen artrose artritis, reuma (SLE). Ook helpt het tegen huidaandoeningen (jeukende plekken op de huid en pokdalige huid), zwemmerseczeem en een koortslip. Hier kunt u het digitale boek met informatie over dit medicijn lezen. Ik heb geen medische achtergrond.

LET OP: DIT MIDDEL KOST PER JAAR MAXIMAAL 30 EURO. DE FARMACIE VERDIENT HIER NIETS OP EN VERKOOPT LIEVER PILLEN MET BIJWERKINGEN ZODAT ZE WEER ANDERE PILEN KUNNEN VERKOPEN OM OOK DEZE BIJWERKINGEN TEGEN TE GAAN. DE FARMACIE GEEFT AAN DAT MAAGPERFORATIES KUNNEN ONTSTAAN.

Gezien de geringe dosis die u inneemt (U vult een volle mok (200 ml= 4000 druppels) en voegt daar gemiddeld ongeveer 15 druppels 35 % waterstofperoxide) treden er naar mijn mening geen maagproblemen op. Om te voorkomen dat de druppels reageren met verontreinigingen in het water dient u eerst het Nederlandse kraanwater 24 uur te zuiveren door water in een glazen schenkkan te gieten en er bergkristal aan toe te voegen. Dit bergkristal kunt u eeuwig gebruiken en zuivert het water. Hier ziet u een foto van dit bergkristal en andere benodigdheden. Meer informatie leest u door de laatste link op deze pagina aan te klikken. U weet ook wel dat in de maag ook agressieve zuren aanwezig zijn. Dit is een hetze van de farmacie tegen dit middel want ik ken iemand met zware maagproblemen die dit middel nu gebruikt en veel minder medicijnen nodig heeft de maag onder controle te houden. De ervaringen van deze persoon met reuma leest u hier. Hier leest u over de ervaringen van een vriendin die ook met dit middel begonnen is. Zij is 40 jaar en gezond.

Door de eenvoudige samenstelling zijn er ook geen bijeffecten behalve dat je stofwisseling beter op gang kan komen en u meer honger kan krijgen. Omdat ook uw stofwisseling verbeterd wordt u er niet dikker van. Sinds ik dit middel gebruik (sinds 1 jaar) heb ik geen griep meer gehad of een verkoudheid. Ik heb er ook veel meer energie oor gekregen. Door veel topsport te bedrijven (vroeger) ken ik mijn lichaam goed. U hoeft ook niet perse 15 druppels in te nemen. U merkt het vanzelf welke dosering voor u prettig is. Voor verdere uitleg over het gebruik van dit middel kunt u hier meer lezen.

Ik heb geen medische achtergrond maar ben technisch geschoold. Ik sta echter met beide benen op de grond. Ik hoef hier niets aan te verdienen. Ik wil u alleen van dit goede middel op de hoogte brengen. U mag mij altijd bellen onder werktijd en uw vragen stellen. U kunt de beheerder van deze website niet verantwoordelijk stellen voor enige gevolgschade.

U kunt geen claim indienen tegen de eigenaar van deze website. Ik; de eigenaar ben daar ook niet bang voor dat dit zal gebeuren. U kunt een donatie doen door een bedrag te storten op ASN Bank rekening 7085.16.688 ten name van Erik van Vliet. Uw aanvullingen op de website worden gewaardeerd en verwerkt. Onder home kunt u een donatie doen op de bankrekening van PracticalSolution. Uw Email privacy wordt gerespecteerd. U ontvangt maximaal 2 keer per jaar een nieuwsbrief. De beheerder van de website kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gevolgschade.

Google: futloos te kort aan energie zwemmerseczeem  ontstoken kies kiespijn infectie voorkomen futloos ontstoken kies kiespijn hoofdpijn migraine hoofdpijn migraine huidproblemen oplosssen ontstoken kies kiespijn infectie voorkomen reuma huidproblemen oplossen. meer energie. koortslip jeukende huid schimmeltenen jeukende huid  schimmeltenen jeukende huid  infectie voorkomen schimmeltenen jeukende huid koortslip futloos te kort aan energie futloos ontstoken kies kiespijn hoofdpijn migraine hoofdpijn  infectie voorkomen migraine huidproblemen oplosssen reuma huidproblemen oplossen . infectie voorkomen meer energie. koortslip jeukende huid schimmeltenen jeukende huid  schimmeltenen jeukende huid schimmeltenen jeukende huid koortslip, infectie voorkomen ontstoken kies kiespijn

85 reacties op Nadere informatie over dit prachtige middel

 1. bloem schreef:

  Beste, ik waardeer het dat u informatie geeft over de peroxide. Ikzelf gebruik het tegen lupus en fibromyalgie….het heeft mij al veel goeds gebracht.
  Ik las in jou info dat je het best bewaard in ‘een plastiek zak in de vriezer’….
  Zou het kunnen dat je je vergist hebt en in plaats van ‘vriezer’, koelkast bedoeld????
  Het lijkt me niet aangewezen de peroxide in de vriezer te doen, dan bevriest het…
  Misschien even corrigeren.
  Dank en verder veel succes!
  Groet,

  Bloemhilde.

  Gelieve mijn gegevens niet verder te gebruiken.

  • isabelle schreef:

   het kan niet bevriezen, en het klopt ik bewaar het ook in de vriezer

  • Ann schreef:

   Hi Bloem,
   Ik zie dat het al een paar jaar geleden is dat je jouw reactie gaf.
   Ik heb ook de 35% hydrogen peroxide in de vriezer, sinds 3 weken en dat kan helemaal geen kwaad, omdat het toch niet bevriest.

 2. Ramiro schreef:

  Hoi, Ik wil wat vragen; Ik neem waterstofperoxide food grade 3% dagelijks. Mag ook 35% nemen maar minder druppels?
  bedankt

 3. Danielle schreef:

  Ik vroeg me af waar ik H2O2 35% kan kopen? Ik begrijp van anderen dat andere percentages niet het gewenste effect hebben.

  • Jean schreef:

   Je kan maximaal 12% foodgrade kopen in NL. Daarboven moet je aantonen dat je het bedrijfsmatig of als therapeut gebruikt.
   Koop gewoon 12% en vermenigvuldig de hoeveelheid druppels met 3
   Dus 1 druppel 35% staat gelijk aan 3 druppels 12%

   Ook zou ik gedestilleerd water gebruiken anders reageert de h2o2 met de mineralen in het water en verliest zijn werking. Dit kun je overal kopen, ik koop altijd 5 liter kan bij een bouwmarkt.

   Succes

  • Stephan schreef:

   Ik heb gelezen dat 35% food-grade H2O2 vrij is van schadelijke oplosmiddelen en daardoor alleen maar geschikt is voor intern gebruik. Bij de verdunningen zitten dus wel die schadelijke middelen. Dus om het bij een bouwmarkt te halen??? Ik weet het niet…

 4. ria novak schreef:

  ik heb vitiligo
  en overweeg om dit te gaan gebruiken
  maar ik ben wat huiverig omdat vitiligo juist een h2 probleem zou zijn
  groeten
  ria

  • Remco schreef:

   Ik heb even opgezocht wat het is. Ik zou even oppassen met oxiderende middelen op de aangedane huidplekken te smeren, extra verbleking van de huid zou niet wenselijk zijn.
   Op de wikipediapagina https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Vitiligo zie ik dat vitamine B12 en vitamine C positief effect konden hebben omdat deze stoffen betrokken zijn bij het omzetten van Tyrosine in Melanine wat de huidkleur veroorzaakt.
   Vitamine B12 kan dan het best worden genomen in de vorm Methylcobalamime (1000 microgram per tablet). Geen Cyanocobalamine die lekker goedkoop in de drogisterijen verkrijgbaar is. Dat laatste is een goedkope maar giftige stof wegens de Cyanide die aan het molekuul vastzit, en wordt slechts heel traag in de werkende vorm Methylcobalamine omgezet, dit kan maanden duren.

 5. machiel schreef:

  hoi!

  Ik wil graag 35% kopen maar zie dat dat in nederland alweer verboden is gemaakt
  weet je wellicht nog een omweg?

 6. Marietje schreef:

  Graag zou ik willen weten waar dit middel te krijgen is. Ik woon in het oosten van het land in de omgeving van Zutphen/Deventer en kan er niet direct aankomen.

 7. Maria Weegeman schreef:

  Ik heb waterstofperoxide van 35 % gekocht.Staat nu al 9 maanden in de koelkast
  (wegens omstandigheden )
  Ik heb dat zelf voor het eerst aangeschaft…Nu het gebruik nog.Ik heb intussen wat flesjes gekocht voor druppelen etc. 100ml leek me wel handig.
  Voor bijvoorbeeld mondspoeling/ontstoken tandvlees waar ik steeds last van heb en geen fluoride mondwaters wil gebruiken.
  Is het het beste dit dan met gedestilleerd water te doen?(ik heb een distilleerapparaat ook aangeschaft) .Hoeveel druppels in hoeveel water doen voor mondspoeling?

  En inwendig gebruik..ook goed met gedestilleerd water, is in ieder geval heel erg
  schoon. En dat moet op een lege maag toch? Hoelang moet je dan wachten voor je kunt gaan eten ?
  Ik kan niet inloggen? Hoe maak je een account?

  • Erik schreef:

   Het beste werkt een Wobble of Bobble fles. Dit is een kunststof inknijpbare fles met koolfilter. Dit koolfiter haalt alle vervuiling uit het water. Op een lege maag innemen en 1 uur wachten met eten of drinken. Extra water via het koolfilter drinken of mond spoelen na inname is geen probleem. Sorry voor mijn late reactie

 8. Dirk Bonte schreef:

  Ik heb al jaren ervaring met H2O2. Mijn vader , met zwaar longemfyseem gebruikt het al jaren om zijn longen “schoon” te houden. Hij heeft een zwakke maag maar heeft totaal geen last van (zwaar verdunde) waterstof peroxide. hij gebruikt 2 x daags ca. 35 druppels H2O2 3% in een longdrink glas water.
  H2O2 35 % mag niet meer aan particulieren verkocht worden. Dit is niet zo erg want de 35% verdunde ik zelf al naar 3 % met gedestileerdwater ( 1 deel 35% – 11 delen gedestileerdwater) Hinmeyer verkoopt kant en klare waterstof peroxide 3 % foodgrade.
  Drinken op een lege maag dus minimaal 1,5 uur voor de tijd en 1 uur na de tijd niet eten of drinken (allen water mag wel) als je er mee begint langzaam opbouwen beginnen met 2 x daags 2 druppels in een glas water volgende dag 3 dan 4 etc. (tot 3 x daags ca. 35 druppels)
  Dit vanwege de sterk ontgiftende werking van H2O2. Dit kan in het begin soms een wat misselijk of grieperig gevoel geven. Eventueel langzamer opbouwen .
  NOOIT H2O2 3% puur drinken
  Van de Redactie:35% foodgrade wel te koop bij Hinmeijer maar dan een kamer van koophandel nummer nodig. EN LET OP: ALLEEN SCHOON GEZUIVERD WATER DRINKEN NA INNAME. DUS WATER UIT EEN BOBBLE FLES MET KOOLSTOFFILTER.

  • topsy schreef:

   hoi…
   zou graag met het protocol willen beginnen, heb waterstofperoxide 12% bij unlimited health gekocht mijn vraag is waar kan ik gedestilleerd water kopen?

   En wat voor water moet ik tijdens het protocol drinken?

   alvast bedankt

   topsy

  • Erik schreef:

   Koop een kunststof fles met koolfilter te koop bij Blokker/Aktion voor circa 8 euro. Vullen van je glas via het koolfilter levert goed gezuiverd water op. Grt, Erik

 9. Radjindra schreef:

  Hoelang is de h2o2 food grade houdbaar na openen van de fles

 10. ben schreef:

  Leuke info maar ik snap niet waarom 3drup van 12% niet hetzelfde effect van 1drup 35% zou hebben

  • Remco schreef:

   Volgens mij is die 35% er alleen voor om er zeker van te zijn dat er geen chemische troep als conserveringsmiddel is toegevoegd.
   Ten eerste zal geen bacterie het uithouden in zo’n sterke concentratie, ten tweede zou het mij niet verbazen als conserveringsmiddelen meteen geoxideerd zouden raken.
   Er bestaan echter ook online shops die food-grade h2o2 met 12% concentratie verkopen. Er wordt dan ook bij verteld op de website dat mensen dat spul sterk verdund drinken.

   http://www.werkenmetmerken.nl/nl/waterstofperoxide_foodgrade_35_/p/12956
   Kijk bij alternatieven, daar is de 12% variant te vinden.

 11. Remco schreef:

  Omdat er wordt aangeraden om gedestileerd water te gebruiken voor verdunning is hier en website die dit redelijk geprijsd levert: 8.55 euro voor 5 liter.

  http://www.werkenmetmerken.nl/nl/gedestilleerd_water/p/12832

  Let op: gedestilleerd is van bacteriën en verontreinigingen ontdaan.
  Dit is zeker niet hetzelfde als gedemineraliseerd (demi-water), dat van alle mineralen ontdaan is en voor strijkijzers gebruikt kan worden omdat het geen kalkaanslag geeft. Dit laatste is niet geschikt voor medische toepassingen omdat hierin nog steeds bacteriën kunnen zitten. De aanduiding Ged Water zoals dat in de supermarkten verkocht wordt is altijd demi-water en geen gedestilleerd water.
  In apotheken is wel gedestilleerd water leverbaar, maar daf kost gauw 25 tot 30 euro voor 5 liter.

  • Ria schreef:

   Bij de Makro is het goedkoper. https://www.makro.nl/cat/nl/products/product/1522040001001
   Ik heb onlangs gekocht en het bevalt goed.

  • geert schreef:

   Hallo iedereen,
   Ik heb juist de 12% en de 3% (want de 35% is verboden voor partikulieren zonder een vergunning) aangekocht, maar hoeveel druppels moet ik gebruiken van die 12% om als ze zoals in die tabel per dag bv 5 druppels van 35% hoeveel moet ik er dan van 12% indien? is dit maal 3 of werkt dit anders?
   en ik neem dagelijks allerhande medicatie tegen allergie en astma, kan dit in combinatie met deze therapie of moet ik de medicatie stoppen direkt of langzaam?

 12. Mag H202-waterstofperoxide van 35%, met een paar druppels gebruikt worden in rode wijn of cognac om te sulfiet te veranderen in sulfaat;hetgeen zou gezonder zijn,want ik heb histamine voedingsproblemen.?
  En mischien ook te gebruiken 1druppel in thee om je te verzuiveren,weer vraagteken.

  In afwachting dank bij voorbaat en de beste groeten.j.m.

  • Peter schreef:

   Heb jij hier ooit nog meer info over gekregen ? sulfree verkoopt ook een soortgelijk middel. Ik denk dat dit gewoon waterstofperoxide is.

 13. Co schreef:

  Hoi, ik heb de foodgrade h 202 gekocht maar daar zitten toch nog 16 stabilisators in, nu durf ik het toch niet te gebruiken want men zegt dat je zonder stabilisator moet hebben. Maar het bedrijf waar ik het kocht zegt dat de foodgrade versie altijd dezelfde concentratie stabilisators bevat als de andere versies en dat de term ( food grade) alleen slaat op de verpakking van het middel en niet op de inhoud. En dat er dus altijd stabilisators toegevoegd zijn , anders kun je het niet bewaren. Wat is nu waar en wat moet ik doen?

 14. wim schreef:

  Hoi Remco

  ik heb bij toeval de fles watstof peroxide gehaald , van het linkje wat jij had opgeven , de 12 % foodgrade versie , ik stond wel even versteld van alle waarschuwingen die op het etiket vermeld staan , ik weet dat je de 12 % versie sterk moet verdunnen . Er staat inderdaad foodgrade op de fles maar ook bij dat je het niet mag innemen , als ik zo op de fles kijk lijkt die niet voor inwendig gebruik , of wordt dat expres zo aangegeven ?

  Gr Wim

 15. Paulina schreef:

  Met hoeveel druppels van 3% / 12%/of 35% is het beste om met Food-grade H202 te beginnen en in hoeveel water? Lepel water / glas water? Na hoeveel tijd kan je het opvoeren van 2x daags naar 3x daags? Ik vraag dit voor ik bestel omdat ik niet weet of er een duidelijke beschrijving bij zit.

 16. Ton schreef:

  Heb met belangstelling het artikel gelezen. Maar het is me toch nog niet helemaal duidelijk hoe je moet beginnen. Dus hoeveel druppels per dag en hoeveel keer per dag dan?
  Mag je het wel drinken 1 uur na het ontbijt, lunch en avondeten? Of juist niet?

  • Erik schreef:

   op nuchtere maag innemen en 45 minuten wachten met eten en drinken na inname. gezuiverd water kun je wel innemen.

 17. Loes schreef:

  Hi, ik wil dit graag gaan gebruiken, waar kan ik de 35% foodgrade kopen?

 18. Jacob schreef:

  Hallo,

  Ik ben sinds kort op de informatie over Waterstof Peroxide gestuit en ben op zoek naar de 35% maar zie dat het natuurlijk alweer verboden is. Heb het ook vanuit Engeland geprobeerd, en vanuit de USA maar blijkt dat er niet zo makkelijk aan te komen is. Nou zag ik hier staan dat 3 x 12% (36%) ongeveer hetzelfde is als de 35%, maar werkt dat wel zo die berekening? Ik ben geen rekenwonder, en aangezien ze de 35% verboden hebben i.v.m de gezondheidsvoordelen lijkt het mij stug dat 3 x 12% hetzelfde werkt als de 35%, als dit zo makkelijk zou werken, waarom 35% verbieden, en waarom niet de 12% ook verbieden?

  Kan iemand mij hier meer duidelijkheid over verschaffen? En heeft iemand misschien nog een adres voor de 35%? Alvast bedankt, word erg gewaardeerd!

 19. Jeroen De Sadelaer schreef:

  gegroet, ik vond hier en op andere h2o2 sites de volgende link om h2o2 35% aan te schaffen http://www.werkenmetmerken.nl/nl/waterstofperoxide_foodgrade_35_/p/12956
  enkel staat hier wel vermeld dat deze niet is voor inname.
  Is het toch een veilig en kwalitatief produkt?
  grottels Jeroen

  • Erik schreef:

   Niet veilig als je 35% waterstofperoxide in gaat nemen. in lage dosering (zie website) is deze opmerking niet relevant. Wel de foodgrade kopen.

  • Paula schreef:

   Ik begrijp het antwoord van Erik hierop niet. Ik lees in het artikel van Erik steeds dat het beste is 35% foodgrade te gebruiken en in Eriks reactie op deze vraag zegt Erik dat 35% foodgrade het niet veilig is….

   Dat is dezelfde die ik ook had aangeschaft bij Werken met merken…Kan ik het nu wel of niet gebruiken?

  • Erik schreef:

   Ha Paula,

   De onveiligheid komt uit het feit dat het een hoge concentratie (35%) is en dat dit bij huidcontact brandwonden op kan leveren. Dus altijd na het vullen van de pipetfles je handen wassen en de druppel op het flesje met een stukje vochtig toiletpapier schoonmaken. Dan is er als je niet teveel druppels neemt (max 25) niets aan de hand. De farmacie zegt dat je gaten in je maag kan krijgen van dit middel. Mijn moeder heeft jarenlang pretnison geslikt waardoor haar maagwand slapper / kwetsbaar is geworden. Zij gebruikt dit middel als de maagklep geirriteerd is en gal omhoog komt in bed.

 20. Anoushka schreef:

  Kan je de 3% ook verdunnen met gekookt water? De 3% is toch al verdund met gedestileerd water. Kan me voorstellen dat dit alsnog te sterk is om te drinken zo uit de fles… en je dit moet verdunnen. Moet dit dan verdund worden met gedestileerd water perse? Of is gekookt water ook goed?

 21. Marianna schreef:

  Kan je het ook gebruiken als neusdruppels ????

 22. Bert schreef:

  Hallo mensen,
  Even een vraagje is er ergrans een boek in het Nederland over waterstofperoxide te krijgen. Alvast bedankt voor u reactie. Groeten, Bert

 23. Caroline Hermans schreef:

  Ik zie bij Unlimited Health ook waterstofperoxide 3% Food Grade….alsook de 35 %

  (je kunt het beter kopen bij werkenmetmerken.nl) TIP Moderator/eigenaar website

 24. Caroline Hermans schreef:

  ik ben begonnen met Oxi msm van Unlimted Health…merk nog geen verschil maar voel me goed. Als die op is ga ik verder met de H2O2 3% van zelfde firma. Ik heb wel al de peroxide gebruikt om de oren te druppelen bij mijn man die last heeft van oorsmeer. Dat komt wel los. Heb ook een Neti pot en die gevuld met water en peroxide en zo mijn sinus grondig gereinigd. Gebruik het verder met schoonmaken voor van alles en nog wat ( tegels, witte was, mondspoeling, afvoerputjes) .
  Een mooi, divers product!

  • Erik schreef:

   Een zeer divers product. Als je niets merkt bij inname weet je niet of er niets gebeurd he.
   Let op de concentratie die je neemt. Zowel bij drinken als bij neusspray en altijd je handen spoelen na gebruik.

 25. Erik schreef:

  Ha Marianne, ik zit niet zo vaak op de site en lees nu pas je vraag.

  gebruik een stenen mok en giet daar via een bobble knijpfles (met koolfilter) gewoon kraanwater in de mok. daarna voeg je druppels waterstofperoxide toe en drink je de mok in 1 keer leeg. Wel op lege maag en minimaal 45 minuten niet eten of drinken. je kunt wel je mond spoelen met water uit de bobble fles.
  nogmaals sorry voor mijn late reactie.

 26. Lida Roseboom schreef:

  Goedendag
  Ik zou graag met de kuur willen beginnen. Hopelijk helpt het bij allerlei kleine sluimerende klachten. Maar ik zie door de bomen het bos eigenlijk niet meer. Waar kan ik een goede beschrijving vinden van welke waterstofperoxide ik moet nemen. Het aantal druppels. De opbouw. Etc. Ik hoor het graag.

 27. Martine schreef:

  Hoi, heb nog 35% staan nooit gebruikt ,nooit geopend in de ijskast.iemand interesse?

 28. Willy schreef:

  Ik heb peroxide 3% kan ik dat ook gebruiken en hoe???

 29. sandra schreef:

  hoi allemaal k wilde vragen of je 12% ook voor honden kan gebruiken ?
  en nog een vraag k heb 2 flessen besteld ik begreep dat k het in de vriezer moest leggen maar nu is het bevroren …is het dan nog bruikbaar?
  hartelijk dank Sandra

  • Erik schreef:

   Ha Sandra, Een concentratie hoger dan 10% kan je in de vriezer bewaren en bevriest dan niet. Als het nog chemisch smaakt dan is het nog werkbaar.
   Erik

 30. Gerke schreef:

  Beste,

  Ik heb vorige week waterstofperoxide gekocht en gebruikt als mondspoeling.
  Deze week heb ik erg last van oedeem.
  Mijn dokter vermoedt een histamine explosie en daardoor oedeem onstaat.

  Zou dit kunnen te maken hebben met dat waterstofperoxide de slechte bacterien heeft gedood en daardoor veel histamine is vrij gekomen en daardoor weer Netelroos en oedeem veroorzaakt?

 31. Eirenna schreef:

  Hi vraagje:

  Ik wil starten met de H2O2 te inhaleren via de mond met de Neusspray. Zoals omschreven in het boek.
  Ik heb de 3% foodgrade.
  Mijn vraag is of ik kan werken met de volle 3% of deze voor deze toepassing toch moet verdunnen (daarin is het boek voor mij niet duidelijk).

  Ik hoor het graag en bedankt voor de informatie!

  • Buddy schreef:

   3% kan maar dat is absoluut het maximum. Dit kan heel scherp zijn en niet iedereen kan daar tegen.
   Zelf ben ik daar geen voorstander van en ik verdun met gedestilleerd water tot 0.1% en ik voeg zeezout toe wat geadviseerd wordt (0.9 gram per 100 ml).
   Ik inhaleer per keer 5 ml (minimaal 3 ml – maximaal 5ml) en ik voeg 1 druppel Lugol’s 5% toe om het effect te versterken.

  • Erik schreef:

   Thanks voor je reactie.
   Grt,
   Erik

  • Erik schreef:

   Dank voor je reactie. Inhaleren max 2% zou ik zeggen. Ik weet iemand die met 3% heeft geinhaleerd en bij lager percentage merkte hij niets.

  • Erik schreef:

   Begin met opbouwen. Dus eerst 1 week 1,5% en kijk naar het effect. Geen effect dan verhoog je de dosering. Een Linkedin connectie heeft tot 3% geinhaleerd en hij merkte weinig bij 2% inname maar dat kan voor iedereen verschillend zijn

 32. Marit van der Geest schreef:

  Goedemiddag,

  Ik wil graag ergens H202 35% kopen. Maar tot nu toe, is het door nieuwe regels, niet gelukt om daaraan te komen. Alleen maar verkrijgbaar in 12%, als particulier helaas. Kunt u mij vertellen hoe het lukt om er wel aan te komen.

  Hartelijke groet,
  Marit

 33. Martine Laquiere schreef:

  Beste Heer ,

  Ik ben begonnen met de zuurstofwaterkuur, maar na de zesde dag kreeg ik maagpijn. Vermits we nu de achtste dag zijnen mijn maagpijn niet voorbij is denk ik om een week te stoppen. Ik zat aan 7 druppels in 2 dl gedistilleerd water 3x daags.Weet u soms wat de reden van de maagpijn is, voorheen geen last aan de maag.

  Met vriendelijke groeten,
  martine Laquiere

  • Erik schreef:

   Ha Martine,

   Sommige mensen krijgen last van hun maag en dit verdwijnt als je stopt met innemen. Ik heb daar geen last van. Mijn maag wordt alleen tijdelijk na inname wat onrustig.
   Erik

 34. Lina schreef:

  Beste Allemaal,

  Ik wil waterstofperoxide 35%gaan gebruiken, maar hoe in te nemen,en moet het verdund worden? En kan het ook geinhaleerd worden?

  Gegroet ,
  Lina

  • Erik schreef:

   Ha Lina,

   Inhaleren max 2% maar sommigen gebruiken 3% lees ook de andere nu door mij toegelaten reacties tav inhaleren. Zie hieronder. Drinken op lege maag 5 a 10 druppels in ochtend en avond. Niet na een zak chips of iets gebruiken. 1x daags is ook oke en wacht een uur met wat eten.

   3% kan maar dat is absoluut het maximum. Dit kan heel scherp zijn en niet iedereen kan daar tegen.
   Zelf ben ik daar geen voorstander van en ik verdun met gedestilleerd water tot 0.1% en ik voeg zeezout toe wat geadviseerd wordt (0.9 gram per 100 ml).
   Ik inhaleer per keer 5 ml (minimaal 3 ml – maximaal 5ml) en ik voeg 1 druppel Lugol’s 5% toe om het effect te versterken.

 35. Cindy schreef:

  Hoi, bedankt voor je artikel en de vragen eronder zijn ook heel fijn.
  En ik heb dan ook nog een vraag: gaat het om gezuiverd water? Of mogen er helemaal geen mineralen inzitten? We hebben namelijk een Tradeline waterfilter thuis die 99% van de vervuilende stoffen uit het (kraan, sloot, etc) water haalt. Maar het met mineraalstenen en een vitalisator-kraan weer aanvult. Zou dat volstaan? Of is dat juist niet de bedoeling?
  Alvast bedankt!

  • Erik schreef:

   Ha Cindy,

   Mijn ervaring met de bobbelfles met koolfilter zijn erg goed. Gewoon kraanwater als basis gebruiken.

 36. Jamillah schreef:

  Hoi,

  Dank voor deze website, goede info.

  Bij drogisterij Bik&Bik waterstofperoxide 35% te koop, is food grade, heb ik over gebeld. Handig, ook flesjes van 100 ml te koop.

  Ik wil het gebruiken voor iemand met COPD III gold, dus om te inhaleren.
  Heeft iemand hier ervaring mee?

  Wat heb ik nodig naast de waterstofperoxide aan instrumentarium? Pipet, maatbeker?

  Alvast bedankt voor het meedenken.

  • Erik schreef:

   Ha Jamillah,

   Onderstaande is nu gepost op mijn website onder reacties. Ik zou max 2% nemen ipv 3%. Test eerst 1 week lang 1,5% en check of het effect heeft. Dan langzaam de concentratie verhogen tot je effect bemerkt.

   3% kan maar dat is absoluut het maximum. Dit kan heel scherp zijn en niet iedereen kan daar tegen.
   Zelf ben ik daar geen voorstander van en ik verdun met gedestilleerd water tot 0.1% en ik voeg zeezout toe wat geadviseerd wordt (0.9 gram per 100 ml).
   Ik inhaleer per keer 5 ml (minimaal 3 ml – maximaal 5ml) en ik voeg 1 druppel Lugol’s 5% toe om het effect te versterken.

 37. Ariane schreef:

  Weet iemand inmiddels waar ik h2o2 35% kan bemachtigen. Is helaas niet zonder licentie te verkrijgen . Pb mag ook . Graag zelfs. Mvg

  • Erik schreef:

   Bij werken met merken kun je dit bestellen. Je gebruikt een smoes bijv dat je het wilt gebruiken om je keuken in het restaurant schoon te houden. Lees de eigenschappen van dit middel en wees creatief.
   Ik kon het via mijn bedrijf ook met een smoes bestellen en dat lukt nog steeds.
   Erik

 38. Niki schreef:

  https://unlimitedhealth.nl/nl/bob-s-best-waterstofperoxide-food-grade-3-500-ml
  Bob’s Best Waterstofperoxide H2O2 Food grade 3 % 500 ml

  Waterstofperoxide (H2O2) breekt gemakkelijk in water (H2O) en zuurstof (O). Het is deze zuurstof die waterstofperoxide zijn enorme scala aan nuttige toepassingen geeft.

  Bevat geen additieven
  Zuiverste food grade – hoogste kwaliteit
  Niet giftig
  Handig informatieboekje bijgesloten

  Deze is toch geschikt voor in te nemen ?

  • Erik schreef:

   Hoe zuiverder des te beter. Het percentage maakt niet uit. Alleen 35% innemen die je met druppels tellen uit de pipetfles. 5 tot 20 druppels is makkelijker te tellen bij 35% als bij 3 of 10%.
   Erik

 39. Martine Laquiere schreef:

  Ik nam foodgrade waterstofperoxide zoals voorgeschreven; Op 5de dag kreeg ik zware maagpijnen, daarna darmpijnen. Van alle organen foto’s laten nemen, maar niets te zien, maar ik zit wel met de problemen; Ik heb dit reeds aan jullie gemeld, maar geen reactie gekregen.
  Mvg
  Martine Laquiere

  • Erik schreef:

   Ha Martine,
   Vervelend en sorry voor mijn late reactie. Ik hoop dat je problemen opgelost zijn. Ik weet dat sommige mensen ineens erg ziek worden omdat er wat met hun immuunsysteem gebeurd. Dat herstelt nadat diegene gestopt is met de inname.
   Ik hoop dat nu alles oke is en excuus ik zit niet vaak op mijn website.
   Erik

 40. Pamela Wauters schreef:

  Goedemorgen,
  Ik had graag willen weten, waarom dit middel niet door dokters aanbevolen wordt, niettegenstaande het zo’n positiefe effecten heeft.
  Alcast bedankt!

  • Erik schreef:

   Ha Pamela,
   De farmacie wil liever dure medicijnen verkopen en meer medicijnen om bijwerkingen te onderdrukken.
   U weet wel COVID; de vaccins zouden veilig zijn maar zijn dit niet. Voor de farmacie is Covid een verdienmodel!
   U heeft per mail al een reactie van mij ontvangen.
   Grt,
   Erik

 41. Pauline schreef:

  Vraag: heeft iemand ervaring met acne en h2o2? Ik ben bezig met de kuur maar mn acne lijkt erger.

  En bedankt voor dit artikel trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *