Schimmel in de badkamer oplossen

Voor de meeste problemen bestaan simpele oplossingen. Zo heb ik een oplossing gevonden voor schimmel in de badkamer en een oplossing voor de lucht kwaliteitsproblemen in huizen met balansventilatie.

De oplossing is het plaatsen van een zwenkventilator. JA EEN SIMPELE ZWENKVENTILATOR TE KOOP VOOR 20 EURO. Door deze toevoeging bespaart u ook op uw stookkosten want de afzuiger hoeft minder lang warme lucht uit uw badkamer af te voeren.

Ik heb een oude badkamer met een koude noordgevel. De vochtafzuiging vind plaats via een centrale afzuiger. Deze afzuiger moet het vocht verwijderen. Deze afzuiger werkt echter zeer plaatselijk. Hij zuigt alleen vocht af in de lucht vlakbij deze afzuiger.

Door in de badkamer schuin tegenover de afzuiger een zwenkventilator te plaatsen krijgt de afzuiger zelf steeds maximaal vochtige lucht om af te voeren. Zorg dat de afzuiger schuin op het plafond gericht staat. Hierdoor neemt de droogtijd bij mij af van 8 naar 2 uur. Ik heb nu geen last meer van schimmel aan het plafond en in de voegen. Zorg ervoor dat de zwenkventilator in het midden van zijn gehele rotatie gericht is op de afzuiger.

ik ben niet zo goed met WordPress maar kan u een foto van mijn situatie mailen.

Ik hoor graag van u of de oplossing werkt. Een donatie is natuurlijk leuk. U kunt uw donatie doen door een bedrag over te maken op mijn bankrekening. Mijn bankrekening is  NL12ASNB0708516688. Zet er even “donatie tav schimmel” bij.

U zult zien dat uw badkamer veel sneller droog is waardoor schimmels geen kans meer maken. Uiteraard na plaatsen van de ventilator met een vochtige doek de schimmel van de muren en het plafond grotendeels verwijderen. In elke badkamer komt deze oplossing tot zijn recht. U trekt in de winter ook minder warmte uit uw woning. U bespaart dus ook nog eens op de stookkosten.

Wilt u de foto ontvangen van de opstelling van de zwenkventilator, dan kunt u mailen naar info@praticalsolution.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *