Andere zaken

Op deze pagina vindt u een aantal oplossingen die niet met uw woning te maken hebben.

Heeft uw zoon of dochter moeite met B vakken zoals wiskunde of natuurkunde? Ik geef bijles en boek zeer goede resultaten. Bij de meeste van mijn bijles leerlingen kan ik door 8 keer 2 uur bijles te geven ervoor zorgen dat uw kind het vak voor altijd begrijpt en minimaal 2 punten hoger blijft scoren als voor de bijles het geval was. Nadere informatie vindt u hier

Ik kan voor u ook staalconstructies doorrekenen. Ik kan staalconstructies lezen. Zo zag ik de staalconstructie die de Anne Frank kastanjeboom overeind moest houden. Helaas was deze stalen driepoot constructie verkeerd ontworpen waardoor de boom juist werd verzwakt. De stalen constructie beperkte de voor de boom noodzakelijke flexibiliteit om windvlagen op te kunnen vangen. Ook de manier waarop de stalen driepoot constructie met de bodemconstructie werd verbonden maakt de gebruikte lassen kwetsbaar. Een artikel in Cobouw laat dit zien. Hier vindt u nadere uitleg.

Heeft u problemen met een aannemer of wil uw verzekeringsmaatschappij uw schade niet vergoeden? Ik kan u door mijn scherpe oorzaak gevolg analyse helpen om uw terecht ingediende claim uitbetaald te krijgen. Meer leest u hier.

Heeft u een zeilboot met een dekluik dat blijft lekken door overslaande golven, dan is het in de bouw gebruikte compriband een afdoende oplossing.

Wilt u een sfeervolle houtkachel kopen waarop u buiten uw maaltijd kunt bereiden of bent u op zoek naar prachtige handgemaakte sieraden dan kunt u hier meer lezen.U kunt een donatie doen door een bedrag te storten op ASN Bank rekening 7085.16.688 ten name van Erik van Vliet.

Uw aanvullingen op de website worden gewaardeerd en verwerkt. Onder home kunt u een donatie doen op de bankrekening van PracticalSolution. Uw Email privacy wordt gerespecteerd. U ontvangt maximaal 2 keer per jaar een nieuwsbrief. De beheerder van de website kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gevolgschade.

Google:goede bijles nodig bijles met blijvend resultaat gezellige houtkachel voor buiten leuke houtkachel bijles nodig professionele bijles problemen met een verzekeraar problemen met aannemers