Werkwijze en gebruik waterstofperoxide

Werkwijze en bewaartips Waterstof peroxide (35% foodgrade H2O2):

Gebruik altijd de H2O2 (waterstofperoxide) met een concentratie van 35%. Dit is de zogenaamde foodgrade versie. Er zijn ook lager geconcentreerde waterstofperoxide te koop. Deze zijn door supplementen niet geschikt om te gebruiken. De fles waterstofperoxide (500 milliliter of meer) zelf bewaart u het beste in een plastic zak in de vriezer bij ongeveer -20 graden Celsius. De grote fles niet onder de kraan afspoelen na het vullen van de druppelaars. Doe de grote fles waterstofperoxide in een plastic zak en schenk vanuit deze plastic zak de druppelaars vol. Bewaar uw druppel doseerflesje (circa 50 milliliter inhoud) altijd op een koele plaats liefst in de koelkast.

Let u erop dat als u de druppelaars bijvult de hoge concentratie waterstofperoxide brandwonden kan veroorzaken aan uw handen. Daarom de fles waterstofperoxide in de plastic zak houden en van daaruit de kleine flesjes vullen. De fles waterstofperoxide die u uit de vriezer haalt niet afspoelen met water. Na vullen spoelt u uw handen 2 minuten onder de koude kraan om brandwonden te vermijden. Als uw vingers na het vullen wit uitslaan direct onder de koude kraan houden voor 2 minuten. Na het vullen en dichtdraaien van de 25/30 of 50 ml druppelaar deze ook even onder de koude kraan afspoelen. De grote fles H2O2 bij voorkeur niet met water afspoelen omdat dit water gelijk aan de fles vast vriest.
Bedenk dat bij een dosering van 10 druppels op een glas water van 200ml de concentratie waterstofperoxide gelijk erg laag is. Een druppel is ongeveer 0,05 milliliter. Delen we (10 druppels*0,050*35% concentratie) door 200 dan zien we dat de concentratie waterstof peroxide slechts 0,0875 procent is die u inneemt. Als u uw tanden laat bleken wordt daar een 3% onverdunde waterstof peroxide voor gebruikt. Met onderstaande link kunt u met een KvK nummer nog steeds H2O2 35% foodgrade bestellen.

http://www.hinmeijer.nl/product/66824/waterstofperoxide_div_concentraties.aspx

DE VOORBEREIDING
Voor het goed gebruiken van deze stof heeft u zuiver en schoon water nodig. Het Nederlandse kraanwater is ondanks dat dit water relatief schoon is, nog niet geschikt. Verdere zuivering van dit kraanwater gebeurt door het water 24 uur lang in een glazen 1,5 liter glazen schenkkan (van glas te koop bij Action (goedkoopste adres), Kruidvat, Wibra, Marskramer etc.) te zuiveren met 2 kleine of 1 groot stuk bergkristal (zie foto). De 6-hoekige vorm is daarin van belang. Neem dus geen afgeronde stukken bergkristal. De circa 1 a 1,5 liter water (gevulde schenkkan) wordt in 24 uur gezuiverd door het bergkristal. Dit water is dan geschikt om te gebruiken in combinatie met waterstofperoxide. Daarom dient u ook 2 kannen te kopen en beide te vullen met water en 1 of 2 stukken bergkristal. Zo heeft het water altijd de tijd om door het bergkristal gezuiverd te worden. U kunt ook van een actief koolstof filter gebruik maken. Leidingwater wordt direct door de actieve kool gezuiverd. Deze is te koop bij de digitale vitaminestore als waterbobble 550 ml. U heeft direct meer dan een halve liter aan schoon water klaar voor gebruik. De waterbobble kost 10 euro en is goedkoper als de bergkristallen.

U vult elke ochtend en avond een mok met inhoud van 175 a 200 milliliter (dit is een normale mok om uit te drinken) met dit gezuiverde water. U voegt een aantal druppels (zie hoofdstuk gebruik) 35% waterstofperoxide toe en dringt vervolgens de mok gelijk leeg. Dit doet u bij voorkeur op een lege maag. Als de maag leeg is krijgt de waterstofperoxide niet de mogelijkheid met andere stoffen te reageren. Hierdoor is het effect van deze stof het grootst en is de extra hoeveelheid zuurstof die in het bloed terecht komt maximaal.

HET GEBRUIK VAN WATERSTOF PEROXIDE
Het is van belang dit product altijd op een lege maag in te nemen. Het is daarom verstandig voor het ochtend eten en voordat u naar bed gaat dit product te gebruiken. U giet in de ochtend een glas (circa 200 ml) vol (of ¾ vol) met dit gezuiverde water. U haalt de druppelaar uit de koelkast en leegt de druppelaar met een aantal druppels in dit glas. Vervolgens drinkt u direct daarna het hele glas leeg. Dan draait u de druppelaar dicht en plaatst hem weer in de koelkast. Er is sprake van een kuur die u moet volgen. De eerste dag doet u in de ochtend en avond 5 druppels in een glas gezuiverd water. Elke dag neemt u 1 druppel meer in de ochtend en avond. Na 3 dagen neemt u dus 8 druppels per glas water. U stopt uw kuur bij circa 20 tot 25 druppels. Het water gaat dan chemisch smaken, maar u kunt na inname gelijk een suikervrije kauwgom nemen met mint of munt smaak om deze smaak weg te nemen. Als u met deze kuur op 20 tot 25 druppels bent uitgekomen stapt u terug naar 5 tot 15 druppels in de ochtend en avond. Als u op 6 druppels zit en u merkt dat uw energieniveau of uw lichaam meer wil, neem dan tot 15 druppels in de avond en ochtend. Uw lichaam geeft u, als het goed is, aan hoeveel druppels u nodig heeft. Streven naar een zo laag mogelijk aantal druppels terwijl u zich prima voelt kan nooit kwaad.

Effecten tijdens de kuur:
U kunt zich 5 tot 10 dagen na aanvang van de kuur een paar dagen erg moe voelen. Houdt u zich dan ook heel rustig. Ik heb zelf bemerkt dat ik 3 dagen erg moe was toen ik net begon met de kuur. Ik zag ook een paar dagen een andere kleur aan mijn ontlasting. Ik was zo moe omdat mijn lichaam druk bezig was met het afvoeren van onzuiverheden. Dit effect hoeft bij u niet op te treden. Ik leef namelijk nogal ongezond dus had veel troep in mijn lijf.
Effecten na de kuur en ervaringen van anderen:
Ik ben 43 jaar (2011) en doe al 10 jaar niets meer aan sport behalve een beetje bedrijfshockey. Na een wedstrijd had ik de volgende ochtend spierpijn en was erg moe. Sinds ik begonnen ben met waterstofperoxide en ik nu op circa 8 druppels (ik neem ze alleen in de ochtend) zit, heb ik geen spierpijn meer gevoeld en sta ik de volgende dag fit naast mijn bed. Ook heb ik geen last meer van verkoudheid of griep. Voordat ik dit middel nam lag ik jaarlijks een paar dagen met griep op bed. Ik heb wel meer honger gekregen. Dit middel verhoogt namelijk je stofwisseling. Ook heb ik veel meer energie gekregen.
Een vriendin heeft geen last meer van een koortslip of zwemmerseczeem. De koortslip etaleerde zich als ze erg moe was. Zwemmerseczeem ontstaat vooral bij warm weer en het dragen van niet ventilerende schoenen. Beide effecten treden, sinds ze waterstofperoxide gebruikt, niet meer op.
Mijn moeder heeft Lupus (reuma soort) en kon de laatste jaren niet meer horizontaal slapen. Ze heeft veel maagproblemen en slikt daarvoor allerlei medicijnen. Sinds ze waterstofperoxide gebruikt zijn allerlei irritaties aan afsluitkleppen afgenomen en kan ze weer horizontaal slapen. Ook haar energie nivo is toegenomen bij een verlaagd medicijngebruik. Meer over haar ervaringen kunt u lezen door 1 van de links aan te klikken.

Goed en goedkoop bergkristal kunt u in Nederland kopen bij www.orgone-giftshop.com u kunt bellen met 010-8439233. Zoek de grote stukken uit! (ze zijn verdwenen in 2012).
Een fles van 500 ml 35% waterstofperoxide kost 33 euro. Bij 20 druppels per dag doet u daar 500 dagen mee!. De kosten zijn dus minimaal en uw winst (gezondheid / fitheid) kan groot zijn. Ik heb voor u een betrouwbaar adres waar u dit middel kunt bestellen.

Heeft u last van een ontstoken kies of heeft u last van kiespijn. 2 dagen innemen en u bent er vanaf.

2 reacties op Werkwijze en gebruik waterstofperoxide

 1. Irene del Prado schreef:

  Hoi Erik!
  Super veel dank voor al je info!
  Ik wil beginnen en ga je kuur doen met de 3% dan kan ik altijd verhogen.
  Ik ben benieuwd of je 3% kunt bewaren in een klein glazen flesje. Dat doseert makkelijker dan de 500ml plastic fles.
  Hartelijk dank!
  Groeten
  Irene

  • Erik schreef:

   Ha Irene,
   Graag gedaan. let op dat de H2O2 alleen in contact komt met glas. Zeker gene plastic flesje gebruiken lijkt mij. Ik zou beginnen met 2%. Ik neem aan dat je inhaleren bedoelt. Eerst 1 week lagere dosering testen en dan langzaam dosering verhogen.
   Erik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *