gezondheid en reizen

Tijdens mijn reis deze zomer naar Turkije ( Zwarte Zee regio) heb ik nieuwe krachten gevonden. Dit kwam door het klimaat, de gezonde lucht en een stressloze omgeving.

Bekijkt u cultuurfoto’s en foto’s genomen vlak bij het strand waar u kunt verblijven  en stelt u zich voor dat u hier 30 meter van het strand in een tent slaapt en de hele tijd alleen de branding en krekels hoort. U slaapt fantastisch. Een korte video impressie van de strandlocatie ziet u hier. In de nacht hoort u alleen krekels en de branding. De krekels waren een beetje stil toen ik opnames maakte. In de avond wordt er ook gezwommen. De watertemperatuur is in de zomer top. Niet te warm of te koud. Op 20 minuten rijden (dolmuce kost 1 euro) bevindt zich een leuke stad waar zelfs mannen zich vermaken in de leuke winkeltraatjes. In de buurt van deze standlocatie kunt u ook in een pension o luxe hotel met zwembad verblijven. U kunt op zee gaan vissen of op forel in stromende rivieren. Verder kunt u in de buurt raften, bergklimmen en veel cultuur opsnuiven zoals het Sumela Monestry. Dit is een klooster van 2000 jaar oud. Als u echt bij wilt komen kunt u contact met mij opnemen.

Een goede Haman massage (op het strand) heeft mij van mijn schouderproblemen af geholpen. 10 jaar geleden ben ik met snowboarden 4 meter naar beneden gevallen en op mijn schouder geland. Mijn nek heeft toen ook een klap gekregen. 4 jaar geleden ben ik door een mountainbiker vol geschept en 3 jaar terug heb ik met wintersporten mijn arm verdraaid. Hierdoor zat mijn bovenrug de laatste jaren vast en had ik er vaak last van. Door een goede massage voel ik mij weer als herboren. Ik heb er geen last meer van.

Heeft u een energie tekort, dan is de Zwarte Zee regio ideaal voor u. Ik heb in ieder geval ongelofelijk veel energie gekregen van het fijne klimaat, leuke stadjes met leuke winkelstraten (ja zelfs ik vind het leuk daar rond te lopen) en de vriendelijke mensen.

Heeft u last van uw stoelgang? Ik heb de ideale thee voor u gevonden.

Een ander aanrader als vakantieland is Macedonie. Een vriendelijk gastvrij en spotgoedkoop vakantieland waar je ook heerlijk kunt eten. Meer leest u hier.

Ik heb ook een ´medicijn´ ontdekt dat eigenlijk geen medicijn is.  Dit medicijn geeft u veel extra energie en verhoogt uw weerstand. U bent af van griep, verkoudheid, een koortslip of zwemmerseczeem. Na het sporten herstelt u ook sneller. U heeft veel minder last van spierpijn. Bovendien werkt dit middel (feitelijk neemt u water en zuurstof tot zich) tegen huidziektes zoals acne, artrose, reuma, artritis, allergieën, astma, hoofdpijn (migraine) en mutiple sclerose. Dit middel onderdrukt ook de effecten van alzheimer, parkinson en virale infecties. U hoeft niet verbaasd te zijn want ons lichaam bestaat hoofdzakelijk uit water. Zuurstof hebben we natuurlijk ook nodig. U krijgt extra zuurstof in uw bloed waardoor de slechte bacteriën kapot gaan. De goede bacteriën zijn overigens zuurstofminnend. Slechte bacteriën houden niet van zuurstof. Meer over dit middel kunt u lezen na het accepteren van onderstaande voorwaarden. Ik heb overigens geen medische achtergrond.

Voorwaarden: u bent geen apotheker of arts uit het reguliere cirquit. U kunt Practical Solution niet aansprakelijk stellen voor welke gevolgschade als gevolg van uw gebruik van dit middel. De gebruiker vrijwaart de beheerder van de website volledig voor alle mogelijke claims van derden welke op enigerlei wijze zouden voortvloeien uit het gebruik van deze website. Door onderstaande link aan te vinken gaat u akkoord met bovenstaande aanvullende voorwaarden en kunt u meer lezen over dit ongelofelijk krachtige middel.

Accepteren deze voorwaarden 

U kunt een donatie doen door een bedrag te storten op ASN Bank rekening 7085.16.688 ten name van Erik van Vliet.

Uw aanvullingen op de website worden gewaardeerd en verwerkt. Onder home kunt u een donatie doen op de bankrekening van PracticalSolution. Uw Email privacy wordt gerespecteerd. U ontvangt maximaal 2 keer per jaar een nieuwsbrief. De beheerder van de website kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gevolgschade.

Google:
energie tekort geen energie te weinig enrgie haman massage geven haman massage haman massage handwerk kopen mooie zilveren sieraden sfeervollen houtkachel voor buiten buiten houtkachel stoelgang stoelgang

3 reacties op gezondheid en reizen

 1. Nadire schreef:

  Hallo Erik,
  zoals je weet was ik net na de kerst gevallen precies met mijn knie op het bevroren ijs. Had zon pijn kon amper trappen lopen jij adviseerde mij waterstofperoxide 35%. Ik heb dit smorgens ingenomen zoals omschreven op je site nam 8 druppeltjes en de dag erna dito. tot mijn grote verbazing was ik direct van mijn knie pijn af en er gebeurde nog veel meer…. Ik heb al jaren last van zwemmerseczeem dat was ook ineens weg. Buiten dit had ik paar dagen ervoor een puist in mn gezicht uitgeknepen en er waren er 2 onderweg om rijp te worden. normaal gesproken blijft die uitgeknepen puist altijd weken lang een plek maar tot mijn grote verbazing was is die plek heel snel weggegaan en die andere 2 kwamen niet uit en binnen no time ook weg, bizar! ik voelde ook griep opkomen, pijn in mn rug lichaam niezen en snotteren ook dit was na 2 dagen peroxide helemaal weg, Nu ben ik met kuur bezig en moet eerlijk zeggen ik word er echt vrolijk van krijg meer energie, voel mij gewoon goed en volg mijn gevoel met innemen ivm met weer afbouwen. Ben je dankbaar voor dit geweldige advies en vertel het aan veel mensen waar ik om geef en die ook het een en ander mankeren. Ben niet zo’n schrijfster maar wens dat ik duidelijk genoeg ben hier met mijn ervaring met waterstofperoxide 35%. Groetjes en nogmaals dank je wel.
  Nadire

 2. Anna Brausch schreef:

  Ik ben vandaag( 29 juli 2016 ) gestart met de H2O2-kuur(weliswaar met de 12%foodgrade , de 35% opl. mag zonder vergunning niet meer verkocht worden ).Aangezien ik op gezondheidsvlak al veel problemen heb gehad , nu wel verminderd doch nog steeds aanwezig, wil ik kijken of dit ook voor mij werkt. Ik begin met op te bouwen en om de 2 dagen de dosis iets verhogen.
  Over 2 mdn ( sept) tijd om te zien wat er al dan niet is gebeurd.

  • Ruud schreef:

   Hallo Anna Bausch,

   Het is nu 5 maanden later.
   Kunt u nu zeggen dat uw gezondheid verbeterd is?
   En hoeveel u ervan gebruikt? Bv het aantal druppels per dag,
   hoeveel keer per dag en de sterkte.
   Bedankt voor antwoord,

   Ruud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *