Problemen met een aannemer of de verzekering?

Wilt u verzekeringsmaatschappij uw schade niet vergoeden omdat u de schuld krijgt? Ik noem als voorbeeld een van een trekhaak gewaaide caravan. Heeft u de caravan niet goed op de trekhaak aangesloten of heeft u dat wel gedaan. Door te kijken naar de schade kan ik beoordelen en ook bewijzen of u onzorgvuldig bent geweest of niet. Hierdoor kunt u toch geld ontvangen voor een afgewezen claim.

Ook aannemers pakken sommige zaken totaal verkeerd aan. Zo is er in een woning een nieuwe betonvloer gestort maar was de onderliggende fundatie daar niet op berekend met als gevolg een geknikte betonvloer. Hebt u sterke argumenten nodig tegen een aannemer of verzekeringsmaatschappij dan wil ik u graag helpen.Uw aanvullingen op de website worden gewaardeerd en verwerkt. Onder home kunt u een donatie doen op de bankrekening van PracticalSolution. Uw Email privacy wordt gerespecteerd. U ontvangt maximaal 2 keer per jaar een nieuwsbrief. De beheerder van de website kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gevolgschade.

Google:verzekering betaalt niet uit aannemer rommelt wat aan probleem met aannemers probleem met de verzekering slechte aannemer uw verzekering betaalt onterecht niet uit onrecht met verzekeraar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *