De andere oplossing mijn praktische insteek

Door de combinatie van mijn praktisch inzicht, brede theoretische kennis en mijn open blik vind ik vaak verrassend simpele oplossingen voor allerlei praktische problemen. Ik heb een soort ‘fingerspitzengefühl’ ontwikkeld in welke richting de oplossing gezocht moet worden.  

Hieronder vindt u enige voorbeelden van mijn andere benadering.  

Optimaliseren van de rubberpers gebruikt in de vliegtuigindustrie.
De Ampelmann is ontwikkeld om onderhoudspersoneel tijdens zware zeegang over te zetten naar een vaste constructie in zee, zoals een windmolen. Dit kan ook met een drijfladder.
Extra warmte uit het afvoerkanaal  van een houtkachel halen door gaten in de koof te maken.
De overslag van containers van het schip naar de trein en andersom versnellen
(lees meer) mijn opl nog niet op de site plaatsen
Onderheide duikers onder het wegdek beschadigen het wegdek en leveren schade op aan in de buurt gelegen woningen. De oplossing is een rubber zak onder de duiker.
Door aanpassing van het vleugelprofiel van windmolens en getijde generatoren kan er meer energie per wiek geproduceerd worden.�
De reuzenföhn tegenover de wals om wegen ijsvrij te maken in de winter
Een nieuw semi automatisch werkende seal voor dubbelzijdig waterdichte schuifdeuren Water besparende opblaaszakken voor in een sluis


Uw Email privacy wordt gerespecteerd. U ontvangt maximaal 2 keer per jaar een nieuwsbrief. De beheerder van de website kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gevolgschade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *